Smilefjes

I en krise som har rammet hele verden, har jeg klart veldig godt egentlig, å håndtere mine egne kriser. Det har vært avvik fra normalen. Jeg har måttet ha en ny runde med antibiotika som jeg ikke tålte, og som tærte veldig på både krefter og meg. Jeg fikk nesten ikke i meg mat, og jeg var så utslitt av hele infeksjon/sepsis/sår behandlings biten, at jeg til slutt en kveld bare lå i en ball og gråt. Det var tøft, men jeg kom meg gjennom. Målet mitt nå, er å bygge opp kroppen igjen etter disse to månedene. Jeg har mest sannsynlig fortsatt et god stund med sårbehandling foran meg, men jeg kan hvertfall gå turer og trene litt igjen, noe som gjør godt i et til tider kaotisk hode.

Ting går sin egen gang, og selv om vi sikkert hadde hatt tema og ting å snakke om i fem timer hver dag, så snakker jeg med behandler to ganger i uken. Nå har det vært over telefon, men i morgen skal jeg til kontoret hennes, noe som blir godt. Vi/jeg har begynt å planlegge en veldig spennende høst, jeg skal nemlig (atter en gang) begynne på folkehøyskole! Dette er skummelt, men veldig veldig fint. Jeg gleder meg til å ta fatt på en hverdag med mening, der jeg blir kjent med nye fine mennesker og ja, gjør noe annet en å være syk. Jeg er så mye friskere en når jeg tok fatt på nesten det samme prosjektet for 7 år siden. Og jeg er så glad jeg får muligheten til et år i livet der jeg skal vokse enda mer, lære og utvikle meg. Denne gangen vet jeg hva jeg går til, og jeg vet jeg har kommet langt og kjenner meg selv godt, så jeg har troen på at det kan bli et veldig fint år. Nå er jeg bare så innmari glad!

Jeg har også andre prosjekt gående (må ikke tro at jeg sitter helt stille) jeg skal være med i en bok, der jeg deler min historie fra barndom og gjennom hele behandlingsapparatet. Jeg er så spent på resultatet, men inntil videre så driver vi å snakker om alt som har vært, og leter frem gamle dagbøker og bilder. Boken blir gitt ut av et stort forlag, så ja, det er kjempespennende. Målet er at den kan brukes av skole/behandlere/pårørende senere, så ja, dette er kjempeviktig, og jeg føler meg så heldig som endelig får bruke all dritten i livet til noe bra.

Jeg flytter også snart inn i min helt egne leilighet. Ut av bofelleskapet, og inn til det som er mitt! Kjøkken er bestilt, gulv er bestemt, og det skal stå klart senest 30/6. Jeg håper at samfunnet har åpnet litt mer opp da, så jeg kan vende tilbake til de faste rutinene mine. Men uansett så er det jo ikke så veldig lenge til folkehøyskole start heller. Det er gøy.

Jeg tenker mye på dere alle ute i denne stormen av usikkerhet og mye ensomhet. Jeg håper alle har noe fint å se fremover til, noen å facetime med, noen å snakke med. Jeg heier, og jeg er her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..