Tilbake til noe som kan gjøre godt

Jeg er sliten, jeg har vært våken i 15 timer, og klokka er ikke 20:00 en gang. En lang, og egentlig ganske god dag går mot slutten. Jeg begynte reisen mot Steffensrud halv 6 i dag morges. Tilbake til en plass jeg vet jeg blir tatt godt vare på, tilbake til de som ga meg igjen troen på helsevesenet. Det er godt å være her, og det er rart. Det er nesten 5 år siden sist, så det er mange nye fjes å forholde seg til. Heldigvis er noen av de gamle her også. De første dagene en slik plass er alltid overveldende. Vil jeg finne meg til rette denne gangen også? Vil jeg få folk å snakke med? Vil noen av de som er ganske mye eldre en meg, ha noe med meg å gjøre? Jeg lurer alltid, men så ordner deg seg stort sett alltid også. Jeg vet ikke om jeg fortsatt er den yngste de har hatt her, da var jeg 17. Men snittalderen her er noooe høyere en 22 år.

Noen råkjører elektrisk rullestol utenfor døren min, jeg må bare smile litt. Det er litt feil og veldig rett å være her. For jeg passer ikke inn, ikke i alder hvertfall. Jeg sitter ikke i rullestol, jeg går ikke en gang på krykker nå. Men jeg deler jo det som alle er her for, en skade, en sykdom, smerter. Jeg passer kanskje inn likevel. Det er her jeg finner folk som forstår.

Innkomstsamtalen var god. Heldig med folkene mine (tror ikke det er så mange troll her da, de holder seg hjemme…) Neida, men joda. Jeg ser frem til å komme skikkelig i gang med fysioterapi, varmebasseng og trening. Men for i kveld kjenner jeg det skal bli godt å legge seg under dyna, slumre litt med serier, og så sove helt til frokost i morgen. Uten mareritt. Det er planen hvertfall. Så så jeg til min store sorg at de bare har pepsi max og ikke cola zero i brusmaskinen, så jeg må visstnok konvertere for en måned.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..