Godt og vondt

Jeg sitter og rydder i gamle papirer og gråter. Så mange vonde minner, så mange vonde settinger. Tvangsvedtak på å gå igjennom tingene mine, strippe meg etter perm. Kostplaner som jeg ikke klarte holde. Vedtak på fastvakt. Det gjør så innmari vondt at det var slik, at det var slik i så mange år. Jeg finner gamle dagbøker, der jeg skriver på nytt og på nytt at jeg må dø, at jeg har prøvd å dø. Hvorfor skulle jeg måtte ha det så vondt?

 

De siste dagene har vært vonde. Mye stemmer, mye kaos. Jeg vet hvorfor, jeg har slitt meg selv totalt ut. Jeg kjenner varselsignalene mine, det er akkurat slik det blir om det blir for mye belastning. Så jeg avlyste dans idag, og skal ta det totalt med ro frem til mandag, da braker det løs igjen, noe jeg håper går bra. Jeg blir automatisk livredd når jeg får vanskelige dager, tenker det er tilbake til slik det var. Men jeg vet, innerst inne at det ikke er sannheten. De kommer dårlige dager, det må jeg forberede meg på. Og så går det bra, for det går over. Jeg vet dette vil snu, som det har gjort hver gang de siste 4 månedene. Jeg roter i tingene mine fordi jeg skal begynne å flytte litt av flyttelasset fra Valen til leiligheten min. Utskrivelse nærmer seg, wheeee. Tror det blir bra da, jeg gleder meg faktisk mest. Selv om det blir grusomt å si hade til alle de fantastiske personene her.

 

Ellers går det i hundre. Jeg har avtaler fra jeg står opp til jeg legger meg. Jeg må roe ned, ellers vil slike vonde dager komme ofte. Så jeg må sette meg selv først og være egoistisk og si ja til bare det som er viktig. Og da mener jeg viktig for meg, slik som dans fks er, kanskje må jeg prioritere dans og sosiale ting foran møter og timer. Men jeg har det stort sett veldig fint, dagene gir meg mye glede og jeg koser meg i leiligheten. Jeg er så takknemlig for at det som har vært, nå er i fortiden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..