Fremgang

Jeg må av og til bare stoppe opp, se tilbake og tenke på alt jeg har klart og hvor langt jeg har kommet. Mange tunge dager etter hverandre resulterer veldig ofte i at jeg ikke klarer se noen fremgang og jeg blir skikkelig lei. Midt i en samtale om skadetrang og vonde stemmer sa primær «men se hvor langt du har kommet» Før ville jeg bare ha skadet meg, men nå gikk jeg ut å hentet noen å snakke med så jeg skulle klare unngå det. I går var en milepæl i livet mitt, jeg hadde oppkjøring til billappen, og jeg besto!! Hadde noen sagt til meg for ett år siden at jeg skulle ha lappen i dag hadde jeg bare ledd, for jeg hadde aldri trodd jeg kunne klare det. Men det gjorde jeg, og jeg er så sykt glad og lettet over at jeg har lappen nå. Så glad og lettet over å ha klart, på tross av sykdom, å både lese meg opp og gjøre meg klar til teori, kjøretimer og oppkjøring.

Idag er jeg i Bergen og skal til ROS, for å endelig ta tak i spiseforstyrrelsen og forhåpentligvis klare kjempe meg litt bort fra den. Spiseforstyrrelsen tar en stor del av livet mitt, og jeg er endelig der at jeg ikke vil ha det slik lenger, der jeg vil jobbe og er motivert til å jobbe. Jeg vil kjempe og jeg kjemper, jeg har gode folk rundt meg som hjelper meg på vei, og som ser hvor mye jeg jobber. Noe jeg er veldig veldig takknemlig for. Jeg har kommet langt selv om jeg har langt igjen, men den tiden jeg bruker på å jobbe mot sykdom må jeg se på som en investering i fremtiden min, i stede for å se på den som tid som bare forsvant. Det er lenge å være innlagt i mange år, men når jeg har brukt så mange år av livet mitt på å bli syk, tar det tid å nøste opp i det for å bli bedre igjen. Definisjonen på frisk er veldig diffus, men jeg håpet jeg en dag kan si jeg er mer frisk en syk, det er målet langt der fremme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..