Tanker

Jeg er redd. Mye av tiden er jeg livredd. Likevel prøver jeg å leve, å fungere. Det er mye som er feil, blant annet stemmene som herjer, spiseforstyrrelsen som bestemmer og depresjonen som avliver. Jeg vil ha de vekk, jeg er lei og sliten av å ha de som del av meg. Jeg jobber hver eneste dag med å bli bedre, friskere. Men jeg har ikke fasiten, så det blir mye prøving og feiling. Behandler og personalet jobber sammen med meg, og jeg er evig takknemlig for å ha de i ryggen, de gjør prøvingen litt sikrere. Men redselen, redselen for livet, for døden og for fremtiden den henger i. Jeg går rundt og er et konstant angstvrak fordi jeg ikke vet hvordan ting vil utvikle seg. Vil jeg noen gang bli bedre? Og vil jeg faktisk bli helt frisk en dag? Jeg lurer, og jeg tviler, for når de siste 10 årene har dreid seg om sykdom, er det vanskelig å se for seg noe annet.

Nå er jeg på vei på perm, hjem for å få omsorg, gi omsorg og slappe av. Familien min er hovedgrunnen til at jeg står der jeg gjør idag. De har vært og er min største grunn til å holde ut. Jeg er så heldig som har så fine mennesker som min familie. Jeg vet at jeg alltid har de, at de alltid støtter meg, og de ser på meg som den jeg er, på tross av alvorlig sykdom. Det samme med vennene mine, som jeg også setter så enormt stor pris på. Jeg har folk som muntrer meg opp og gir meg grunn til å fortsette kampen min. Jeg er virkelig heldig. Jeg håper jeg kan gå inn i en ny uke med friskt mot, med krefter til å ha det fint. Å smile fordi jeg er glad gjør så innmari godt. Jeg har brukt nok tid på å være trist, og selv om depresjonen prøver låse meg fast i det triste, jobber jeg for å få flere gode glade øyeblikk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..