Kan jeg?

Jeg husker ikke helt hva som har skjedd de siste ukene. Jeg vet de har vært tøffe og jeg vet jeg har vært dårlig, men jeg har dissosiert en del og visket bort resten. Stemmene er sinte, jeg gjør for mye og for lite. Jeg er for ærlig og for lite på deres side. Jeg skader meg ikke og jeg har ikke en gang prøvd å ta livet mitt på en stund. Jeg våknet opp en dag av at jeg hadde et tau rundt halsen, jeg vet ikke hvordan jeg havnet der, men jeg våknet av det tidlig en morgen. Mest sannsynlig har jeg drømt det og videre tenkt det var en god ide. Jeg drømmer ofte om at jeg må dø eller at jeg skader meg, og det skremmer meg, at det er der når jeg sover også. Maten går rett vest, jeg har nevnt det, de har sagt det. Det vises ikke så godt for de rundt for jeg skjuler både at jeg ikke spiser nok og at jeg kaster opp. Og at jeg trener er jo normalt. Men det går ikke bra. Vi må jobbe med det sa jeg. Å reise et annet sted ble nevnt, å få hjelp fra noen som er spesialister. Men tørr jeg det, å få hjelp for det som holder meg i live, å fjerne livbøyen min. Jeg vet ikke. Og å få hjelp et annet sted vil si at jeg ikke får hjelp til resten av problemene mine. Men jeg tror jeg må få hjelp til det som kom først, først. Jeg er bare redd.

 

Kan jeg egentlig bli frisk? Kan jeg? For jeg har vært syk så lenge, og det er så mange som har sagt jeg ikke kan bli det, og bare jeg er så redd. For hva om jeg kjemper for ingenting? Hva om jeg kjemper for en fremtid så svart at jeg ikke vil være i stand til å leve den? Jeg tok en tatovering for håp i dag, for jeg leter alltid etter det håpet. Alle sier jeg må holde fast i det, sannheten er at jeg må finne det. Men jeg leter og jeg gir ikke opp. Selv om jeg vil, selv om alt i meg vil, så gir jeg ikke opp. For jeg vet hva de rundt meg betyr for meg, så om jeg bare betyr en liten brøkdel av det for de, så kan jeg ikke forsvinne. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..