Birthday girl

Idag er jeg 21 år. Jeg har bursdag, BURSDAG. Det er rart, rart at tiden går videre, at livet går videre. Selv om jeg står så fast i det. Jeg hadde en veldig fin bursdag i fjor, og jeg håper virkelig at den i år også kan bli fin. Jeg som aldri skulle bli hverken 15,16,17 eller 18 blir nå 21. Jeg som har vært så syk at systemet sa jeg bare kom til å forbli syk eller dø, blir ett år eldre. Jeg blir litt sint og tenker at jeg søren meg skal vise de, vise at jeg kommer meg fremover, for jeg gjør jo det. Selv om det går sakte, og selv om jeg har det virkelig vondt, så har jeg dager som gjør det verdt å leve. Og jeg lever enda, og jeg skal leve mye lengre. Jeg er inni en veldig tung periode, en periode som har vært preget av ting jeg ikke klarer tenke på en gang for det gjør så vondt. Men i går danset jeg rundt på kjøkkenet hjemme, bakte, nynnet og feiret bursdagen min sammen med besteforeldre, kjernefamilien og Serina. Og selv om jeg falt sammen når jeg kom tilbake til Valen på kvelden fordi jeg var så utslitt, så hadde jeg jo en fin dag før det.

 

Det er rart å tenke tilbake på bursdager. Jeg har feiret på sykehus, jeg har feiret hjemme og jeg har hatt bursdager jeg har latet som ikke var bursdager fordi jeg har vært så syk at jeg ikke har orket tanken på en merkedag. 18 års dagen min feiret jeg ikke, for jeg hadde nesten ingen venner, jeg hadde ikke vært russ, jeg var ikke nettopp ferdig med videregående, og jeg ville virkelig ikke feire at jeg var blitt voksen, for det var bare vondt. Jeg har egentlig gruet meg til denne dagen lenge, men i går kjente jeg at jeg så litt frem til den også. Jeg skal ha på meg gull krone i dag, finkjole og noen andre skal faktisk bake til meg! Jeg er trist og jeg er litt glad. Jeg håper idag blir en glad dag, en dag der jeg smiler mer en jeg gråter. Gratulerer med dagen til meg. Jeg overlevde ett år til, og det er grunn til å feire!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..