Ned, ned, opp

Smil gjennom tårer. Latter gjennom mørke. Jeg tror det beskriver det meste. Nedturen kom, jeg trodde den hadde kommet. Jeg tok feil, veldig feil. For nedturen etter alt jeg gjorde i mai var kraftig. Så kraftig at jeg til tider mister kontrollen, kontrollen over hva jeg egentlig vil. Jeg holdt på å sprekke på selvskadingen, jeg holdt på å stikke av, jeg holdt på å gjøre meg ting, vonde ting. Jeg drømmer om alt dette, levende drømmer som føles så ekte, som gjør at jeg våkner om morgenen og er sikker på at det er det rette å gjøre. Jeg hater dette, mer en noe i verden hater jeg dette. Jeg er jo komt dit at jeg ser at livet inneholder så mange fine folk og fine ting, og det er jo det jeg vil og kjemper for. Så da kan jeg ikke høre på stemmer, da kan jeg ikke miste kontrollen.

 

Jeg ser ut og over til fjellene på andre siden av fjorden. Jeg ser på himmelen, hører på fin musikk. Jeg leter etter det fine, roter rundt for å finne det som skal gi alt mening. Jeg snakker med mennesker som bryr seg om meg, snakker ut om ting jeg bare har villet glemme. Jeg har grått noen liter med tårer, angret, forstått. Jeg har vært sint på systemet som har behandlet M så dårlig, virkelig sint for første gang på det jeg kan huske. Følelser begynner komme frem, vonde følelser, men også noen gode. Jeg gjemmer ikke alt bakerst i det overfylte hodet mitt lenger, det har begynt å komme litt frem. På godt og vondt.

 

En nedtur går alltid over i noe bedre, det vet jeg. Og selv om denne nedturen har vært virkelig vond, står mennesker rundt meg og hjelper meg gjennom den. Noe jeg er evig takknemlig for. Nå prøver jeg nyte noen dager hjemme, før jeg skal til Oslo på mandag for å prate om erstatningssaken min. Gruer meg, veldig egentlig. Det er ikke bare bare å grave rundt i gammelt dritt. Men på tirsdag skal jeg feire 21 års dagen min som er på onsdag, med kake, familie og Serina. Før jeg drar tilbake til Valen og feirer bursdagen min en dag til, haha. Så jeg håper ting er på vei opp, slik at jeg kan samle energi og gjøre meg klar til Spaniatur med familien i slutten av juni. Jeg håper og jeg trenger. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..