Kniver i magen

Jeg smiler mens alt raser på innsiden. Jeg vil gråte, det gjør så vondt. Jeg har det så vondt. Det føles ut som noen går amok inni meg med kniv, det gjør fysisk vondt å puste. Jeg vet det kalles angst og depresjon, men jeg skjønner det ikke like vel, for hvordan kan noen overleve med denne smerten?

 

Det er tøft nå med ny behandler og 19 januar rett rundt hjørnet. Nye behandler stiller spørsmål jeg ikke orker forholde meg til svarene til. Det er ting jeg ikke orker tenke tilbake på. Alle er bekymret fordi jeg vil dø, men det er ikke det som er verst. Det er skikkelsene som skriker stygge ting til meg, som følger etter meg, som prøver drepe meg. De som alle sier bare er inni hodet mitt, som de ikke kan se.

 

19 januar er det 7 år siden jeg ble påkjørt, siden livet snudde seg rundt på hodet. Det er 7 år i konstante smerter, smerter som har gjort det som var vanskelig hundre ganger vanskeligere. Det er 7 år med flashbacks fra noe som kunne tatt livet av meg, som jeg mange ganger skulle ønske tok livet av meg.

 

Jeg er sint på systemet som lot meg bli så syk som jeg er nå, som lot et usikkert og redd barn med en spiseforstyrrelse utvikle så vanvittig mange problem og diagnoser. Som lot meg som kunne ha blitt reddet om noen hadde åpnet øynene og sett etter, bli en kronisk syk voksen, som er innlagt på en langdtidsavdeling for psykoser. Bare fordi ingen skjønte det tidligere. Bare fordi jeg ikke klarte si noe, fordi jeg var redd for å være i veien, slik jeg fortsatt er.

 

De sier det ikke er håpløst, at jeg fortsatt kan få et fint og friskt liv. Men jeg har vært syk halve livet mitt, og for meg ser det veldig håpløst ut. Jeg håper jo så klart at de har rett, om jeg skal fortsette å leve må de ha rett. Jeg håper det. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..