Når du egentlig bare vil dø

"Jeg er redd, redd hjerte skal stoppe. Har så mye vondt, vondt i kroppen, vondt i brystet. Jeg har rykninger i hele kroppen, jeg er svimmel bare jeg sitter oppreist. "

Dette lå jeg og kjente på i går kveld. Har bare ligget i sengen i flere dager nå. Klarte spise i dag, etter fire døgn uten mat og drikke. Setningen "Sender deg til somatisk i morgen" fikk noe ristet løst i meg. Så satt primærkontakten min og ønsket så sterkt at jeg skulle spise, og så fikk jeg så dårlig samvittighet, igjen. Og selv om de har sittet og prøvd og prøvd de siste dagene, klarte jeg endelig vinne over stemmene. Jeg klarer ikke si så mye om stemmene, for jeg får ikke lov. Og deg gjør alt mye vanskeligere. Vanskeligere for andre å forstå. Og når jeg prøver å forklare, setter bare ordene seg fast, og stemmene skriker så jeg klarer ikke konsentrere meg om hva jeg skulle si.

Men jeg spiste idag, og det er en stor seier. Jeg hadde faktisk ikke trodd jeg kom til å klare det. Jeg så med skrekk for meg nye runder med intravenøst. Jeg er lei av dette helvete. Lei av kostplanen min, lei av oppfølging etter hvert måltid.. Men mest av alt er jeg lei av spiseforstyrrelsen som trofast følger med meg. Det er litt vondt at de ikke klarer hjelpe meg her, men spiseforstyrrelsen min er så kompleks og det er ikke det som er spesialfeltet deres. Og jeg vet jeg må kjempe, jeg må kjempe med nebb og klør. Men jeg skal klare det, jeg håper virkelig jeg klarer det. For det er ikke verdt det at hjertet skal stoppe fordi jeg nekter meg selv det helt elementære.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..