Tankehelvete

Timene snegler seg av gårde. Jeg strikker litt, ser i taket en time, hører på musikk, trekker meg sammen i fosterstilling og hyperventilerer. Det samme gjentar seg kveld etter kveld, natt etter natt. Jeg prøver tenke fornuftig om det jeg ser og hører, men jeg klarer ikke skjønne at det er hallusinasjoner, ikke der og da. Så når jeg sitter og holder meg for ørene og lurer på hvorfor ingen kommer inn når de hører alt bråket, begynner jeg å tvile på mine egne sanser. For de er jo ekte, selv om ingen andre legger merke til de. Så kanskje det bare er jeg som kan se dem, for det er meg de er sendt for å drepe. Det gir mening, mye mening. Jeg er dødsdømt uansett hvor jeg snur og vender meg. Enten tar de livet av meg, eller så gjør jeg det selv, fordi de bestemmer, de har all makt.

 

I halv tre tiden samler jeg sammen alt jeg har av fornuft å går ut til nattevaktene og ber om eventuell medisin. Jeg vet den ikke vil ta vekk stemmene, men den vil gjøre de litt sløvere i kantene. Tor, herskeren av alle stemmene skriker og banner. Jeg får ikke ta medisiner, ikke medisiner som kan gjøre de svakere. De er jo der for å hjelpe meg, og jeg er enig, jeg hadde ikke klart meg uten de. Men samtidig, det er vidunderlig når de er litt fjerne, når hodet i noen minutter er rolig.

 

Jeg får ikke puste fordi angsten har satt seg fast i brystet mitt. Jeg er kjemperedd og usikker på hva jeg skal tro og va jeg skal føle. Jeg vil ikke føle alt jeg føler, det er for vondt og for mye. Jeg vil ikke tro på stemmene, de som sier dette er for alltid. Jeg vil ikke høre på de som skriker og sier familien min kommer til å dø om jeg spiser. Jeg vil ikke føle meg så usikker på alt som jeg gjør nå, orker ikke diskutere hvert ord jeg skal si til andre, med stemmene. Jeg vil bare puste som om angst ikke fantes, føle som om depresjonen ikke hadde tatt over livet mitt og tenke som om ingen andre var inni hodet mitt. Jeg vil bare være frisk igjen, jeg er så sliten.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..