Utmattelse

– Hvorfor sover du midt på dagen?

– Maria liker å sove

– Klokken er mye nå, du må stå opp

– Hvorfor er du så sliten?

Jeg ligger i et helt mørkt rom, alene. Klokka er 5 og jeg er allerede helt utslitt, selv om jeg skal masse i kveld. Jeg klarte nesten ingenting på drill seminaret i dag, fordi kroppen er så sliten. Og jeg er så lei av det, lei av at kroppen min fysisk skal hindre meg i å gjøre det jeg vil. For jeg vil jo, jeg elsker å fungere, elsker å være blant andre, elsker å være sosial. Jeg bare klarer det ikke.

Alle kommenterer det, at jeg sover når jeg ikke skal sove, at jeg ligger i senga, sier nei til ting for jeg heller vil slappe av. Misforstå meg rett, jeg er fortsatt med på mye. Bare ikke like mye som før, og langt i fra så mye som jeg vil. Jeg er redd kroppen min ikke vil kvikne til, at jeg skal fortsette å være så sliten. Jeg er sliten av å være sliten. Jeg vil bare ha energi og overskudd til å være med. Vil bare være litt mer frisk

En kommentar om “Utmattelse

  1. Hei du!jeg kjønner at du er trøtt og sliten,kanskje du burde begynne å ta medisiner eller gå på spa ☺️Dette klarer du !

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..