Bulimihelvete

De siste ukene har vert et mareritt matmessig. Bulimien har tatt helt over livet mitt. Jeg kjøper mat til mange hundre kroner hver dag, bare så jeg kan spise og spy. Jeg skammer meg, jeg skammer meg så vanvittig. Men jeg klarer ikke gjøre noe med det. Jeg velger ulike personer som kan være med meg hver gang jeg tar skammens tur bort til butikken, håper de ikke sier til de andre hva jeg kjøper. Jeg sier ikke til noen at jeg kaster opp, så jeg er redd de tror jeg faktisk spiser og beholder alt.

Jeg angrer alltid etterpå. Hver dag legger jeg meg med et løfte om at i morgen, imorgen skal jeg ikke overspise. Imorgen skal jeg holde meg langt borte fra bulimien. Men så klarer jeg det ikke, suget etter å spise bort følelsene sine blir for stort. Suget etter å fylle den tomme magen som jeg ellers aldri gir mat,

For det er blitt slik at jeg vingler mellom anoreksi og bulimi. Jeg sulter meg, skjuler og kaster mat, later som jeg spiser når jeg egentlig ikke gjør det og lever på minimalt med mat. Ellers så overspiser jeg for å kaste opp. Jeg vil helst sette meg ned å gråte. For jeg klarer ikke be om hjelp til dette for jeg skammer meg slik. Jeg har skrevet om det tusenvis av ganger men jeg gir det aldri videre, publiserer det aldri. For jeg vil ikke at verden skal se meg som den jeg har blitt. Vil ikke at noen skal skjønne hvordan det går. Samtidig som jeg vil at andre skal skjønne, at jeg skal slippe å være så alene.

Nå har jeg lovet kroppen min at jeg ikke skal overspise mer, for n’te gang. Jeg har ikke råd til det, kroppen tåler det ikke, og jeg vil mye heller ta tilbake kontrollen med å ikke spise. Selv om det heller ikke er bra, selv om kroppen min ikke tåler det heller. Skulle ønske jeg klarte ta vare på meg selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..