Se meg

 

Jeg sitter lys våken, klokka har passert 2, og av de mange sovetabletter som burde ha fungert, fungerer ingen. Rundt meg er det skyggekaos. Skygger som angriper meg, skygger som prøver å drepe meg. De og stemmene gjør de stundene jeg skal slappe av til rene helvete. Psykosen har et ganske hardt grep om meg nå, mest i å si hva jeg kan gjøre og ikke. De forteller meg at alt det fine folk sier til meg er løgn. At behandler bare sier de tingene hun sier fordi hun synes jeg er patetisk og er lei av meg. At jeg ikke fortjener gjøre fine ting, for jeg fortjener å ha det vondt.

 

Jeg prøver å si hvordan det går, men jeg finner ikke ordene til å forklare. Det er akkuratt som om hodet mitt er helt tomt, bortsett fra stemmene. Jeg sitter i timevis og prøver se for meg en samtale der jeg får forklart litt, men jeg ødelegger den alltid selv, og gjør ikke jeg det, gjør stemmene det. Ikke fortjener jeg at noen skal se meg heller, så jeg bør vel bare fortsette å late som det går fint, så ingen trenger bekymre seg for meg.

 

Jeg sliter mer og mer med tvangstanker, mer og mer med spiseforstyrrelsen, mer og mer med angsten. Jeg er så tvers igjennom trist. Det er som om solen aldri kommer til å stå opp igjen.  Spiseforstyrrelsen tapper meg så for krefter og gjør angsten så vanvittig høy at jeg vet ikke hvordan jeg skal holde ut den. Jeg tror alle rundt meg ser forbi det at jeg kaster opp alt jeg får i meg, eller så er de så treige at de ikke har skjønt det enda. Men jeg har fortalt det, og jeg tror de vet, de vet bare ikke hva de skal gjøre.

 

Jeg er over 9 måneder skadefri. Det burde telle for noe det. det burde jo gjort meg glad. Men det gjør meg bare trist, for jeg er så redd jeg ikke skal klare å fortsette samme veien. Jeg savner å ha en måte å få ut følelser på. Å la blodet renne, siden tårene mine ikke finnes lenger. Samtidig som det er et helvete, og jeg aldri vil tilbake til det, vil jeg tilbake.

 

Jeg tror det jeg trenger mest av alt er omsorg. At noen ser meg, at ikke alle bare antar at det går så bra. For jeg er veldig god på fasader, veldig god på å smile, veldig god på å late som. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..