Danse i regnet

Det striregner ute, og det gjør litt godt. Godt fordi det ligner på innsiden min, godt fordi det er befriende å gå ute i regn og vind for å kjenne på kreftene fra naturen. Jeg har elsket regn siden den vinteren jeg ble påkjørt og måtte være inne i mange måneder i strekk. For den dagen jeg fikk gå ut igjen var det regn, og jeg danset i regnet.

Jeg kan ikke akkurat si at ting er enkelt. Maten er et kaos for tiden, det er et komplett kaos med oppkast, løgner og telling av alt som kan telles. Tvangstanker sier de. Jeg lever på smoothie, rett i koppen og nøtter, men selv ikke det klarer jeg spise og beholde. Det er så teit, jeg føler meg så mislykka som ikke klarer det. Jeg er sliten av at spiseforstyrrelsen har tatt så over. Jeg ville ikke ønsket dette livet for noen.

"Tror du permen kommer til å gå fint?" spurte legen idag. Jeg krysset fingrene bak ryggen og sa ja. For det er jo det jeg vil, at den skal gjøre meg godt og gå bra. Men jeg vet jeg kommer til å få det vanskelig også, og jeg kan ikke love at jeg kommer tilbake i brukbar tilstand. Jeg vet bare at jeg klarer håndtere spiseforstyrrelsen bedre hjemme, jeg føler fine følelser glimtvis og jeg slapper mer av.

Nå vil jeg bare danse i regnet og la bekymringer være bekymringer. La spiseforstyrrelse være spiseforstyrrelse og angst være angst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..