Jeg vil bare skrike

Jeg vet ikke hva som gjør mest vondt. Det at det føles ut som verden går under, eller det at jeg mister venner som ikke klarer se meg gå gjennom det jeg gjør. Jeg har så dårlig samvittighet for å gjøre andre bekymret, for at andre i det hele tatt må tenke på meg. Jeg hater å se at det at jeg er stygg mot meg selv gjør vondt for andre. Det skulle aldri gå ut over de andre.

Jeg sitter her nå med en veneflon i hånda. Lagt inn av ambulansen for andre gang på noen dager, fordi årene mine forsvinner på grunn av lite væske, og ingen andre klarer stikke rett. Jeg får både glukose, elektrolytter og vann her på Valen, så jeg slipper reise over til Stord. Og det er jo greit når jeg må få intravenøs hver dag…. Jeg drikker litt selv, men det er ikke nok. Jeg prøver å spise litt, men det er ikke nok. Jeg prøver så mye, men ingenting er nok. Det føles ut som alt jeg gjør er feil og ikke nok.

Jeg trenger hjelp til å beseire dette kaoset. Og det eneste Valen kan hjelpe med er støtte. Det er ikke bare bare det, men jeg trenger så mye mer. Jeg vet ikke hvordan jeg skal komme meg over fjellet alene, hvordan jeg skal klatre over isbreen med alle sprekkene i. For jeg føler jeg står splitter naken, alene i snøen, forlatt oppå et fjell, uten en retning å gå i. For alt føles feil. Selv cola zero som har vært min følgesvenn gjennom mange år med spiseforstyrrelser føles feil.

Jeg vil bare skrike. Faen. Jeg er så alene

4 kommentarer om “Jeg vil bare skrike

  1. Kjenner deg ikke, men titter stadig innom her for å se hvordan der går med deg. Fordi på et eller annet vis har du fått meg til å bry meg om deg, uten at jeg kjenner deg eller har snakket med deg. Jeg har selv vært inn og ut av akuttpsykiatrisk, slitt med mye selvskading og hvor i helvete finnes det håp for å komme ut av alt det vonde? Jeg vet at jeg ikke fikser deg med å skrive dette, men kanskje rører det noe i deg. Jeg håper det. Det som har hjulpet meg har vært å finne er mål i fremtiden (uansett hvor utopisk og uoppnåelig det målet føles). Mitt har vært en egen familie, mann og barn og helt A4. Dit kommer jeg ikke hvis jeg ødelegger min egen kropp og drukner meg selv i all den driten jeg er. Når jeg har lyst til å skade meg så prøver jeg å tenke at det er den meg jeg er nå jeg vil skade, men hvis jeg gjør det skader jeg fremtidens meg og drømmene mine.. Skjønner at vi er forskjellige mennesker, men jeg ønsker så gjerne for deg at du får det bra snart 💛 Et sitat som gir meg motivasjon til å kjempe videre er «If your ladder is not leaning against the right wall, every step you take gets you to the wrong place faster» 💛

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..