Aktivitetsforbud

?Du har gått ned nesten to kg bare i helga!?

Helvete brøt ut når ferien var ferdig. Jeg skulle spise i Spania, og det gjorde jeg. Men for å få lov til det måtte jeg inngå avtaler med stemmene. Avtaler om å ikke spise, om å nesten ikke drikke, om å unngå alt og alle som gjør at jeg må spise. Personalet begynte å true i går. Om tvangsinnleggelse, aktivitetsforbud, sonde. Jeg hadde gått ned nesten to kg fra jeg kom på fredag og til søndag. Stemmene var glade, personalet ikke like begeistret.

 

Fikk ikke gå på arbeidsstuen i dag. Får ikke gå ut. Får ikke delta på noen aktiviteter. De snakker om tvang. Jeg skjønner ikke, jeg vil ikke at de skal ta det så alvorlig. Vil bare få styre på selv, la stemmene få bestemme. ?Håper ikke du ser på oss som fienden, det er stemmene som er det? sa de til meg i går. Men når de tar bort alt som gjør ting litt bedre i hverdagene mine, når de går til krig mot det som virker som det rette inni meg, da vet jeg ikke helt hva jeg skal se de som, uansett hvor glad jeg er i de.

 

Kroppen er ikke glad for måten jeg behandler den på, jeg merker jo det. Jeg kollapser, svimler, ser svart, mister hørselen og fryser. Ingen forstår hvorfor jeg må gjøre dette, nesten ikke jeg selv heller. Men det er noe i meg som er så sterkt, noe som styrer ovenfra. Noe som drar meg mot det syke, og stenger ute det friske. Håper noen forstår at dette ikke er meg, for det er jo ikke det. Jeg er ikke vanskelig fordi jeg synes det det gøy. Jeg velger ikke bort sommer, bading, arbeidsstue, turer og aktiviteter fordi det er det jeg vil. Jeg vil jo ikke dette, jeg vil jo egentlig ikke det. Det er bare så ufattelig vanskelig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..