Matangst

Mandag startet med at jeg besvimte rett etter jeg var stått opp. Jeg hadde verken drukket eller spist noe særlig på ganske lenge, så de var vel kroppens måte å si ifra på. Jeg ble liggende lenge på gulvet før jeg klarte reise meg, og når jeg først kom meg på beina holdt jeg på å besvime igjen. Slik gikk hele formiddagen. Jeg måtte sette meg ned mange ganger for å ikke besvime igjen.

Idag var jeg å snakket med behandler, og med setningen "vist du ikke spiser får du ikke reise til Spania" ble jeg litt slått ut. Stemmene mener jo så klart at jeg ikke fortjener å reise, så de syntes å fortsette å ikke spise var en god ide. Men jeg vil jo reise, jeg har sett fram til varme og til å være med familien min. Så nå spiser jeg, og det er, ja, grusomt. Jeg har så vanvittig mye angst fordi mat og kropp og stemmer. Og stemmene skriker inni meg, og alt føles helt feil.

Men jeg fikk ikke reise på ferie i fjor, og jeg skal på ferie i år. Så jeg trøster meg med det en av personalet sa, at dette er ikke innunder min kontroll, det er ikke jeg som bestemmer.

En kommentar om “Matangst

  1. Lykke til å vær sterk. Jeg tror jeg har et usunt forhold til mat selv men tar hver dag som den kommer. Ta en dag av gangen å fokuser på det som er viktig. ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..