Nedtur

Alt startet med at angsten spredde seg ut i kroppen. Så sterkt at jeg ikke fikk puste. Så kom stemmene, tankene, følelsene. Jeg kjente at den rosa skyen jeg har svevd på de siste ukene forsvant under meg. Jeg viste jo at det kom til å komme en nedtur når jeg har hatt så mye program som jeg har hatt i det siste, men jeg hadde ikke innstillt meg på at den skulle komme når jeg var på tur og skulle kose meg. Og jeg hadde ikke sett for meg at den skulle gjøre så vanvittig vondt.

Når jeg kom tilbake til Valen på mandags kveld turte de ikke la meg være alene på rommet. Jeg var så dårlig at jeg ikke klarte svare noe særlig på spørsmål, og inni meg var det fullt kaos. Så jeg endte opp på skjerming. Med tett tilsyn. Jeg sov fra 8 på kvelden til 11 idag, selv om jeg hadde sovet nesten hele dagen igår også. Jeg er bare så forferdelig sliten. Det føles ut som om verden går i oppløsning rundt meg. Jeg har måttet avlyse ting de neste ukene slik at jeg best mulig kan hente meg inn til jeg skal til Spania i juli. For det må gå fint, jeg orker ikke være så dårlig da.

Jeg har fortsatt ikke verktøyene til å takle slike kriser som jeg har endt opp i nå. Når ting gjør så vondt er den eneste måten jeg har til å takle det på å skade meg eller ikke spise. Så det går veldig dårlig med maten nå. Det gikk ok når jeg var borte i helga, men nå går det virkelig ikke bra. Jeg er glad jeg har Valen, at de støtter meg og tar vare på meg slik de gjør. At de gjør det utrygge trygt. Bare det at noen ser meg når jeg har det så vondt inni meg er godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..