Bare noen kg til

I starten løy jeg til alle. "Det er jo ikke fordi jeg vil ned i vekt" sa jeg når jeg ikke klarte spise. Jeg sa det utelukkende var pga stemmene som skulle straffe meg med å si at jeg ikke fikk spise. Jeg sa ikke til noen at det også var noe inni meg som skulle ha meg ned i vekt, mye ned i vekt.

Vekta viser mindre og mindre for hver dag som går. "Du skal vel ikke noe særlig mer ned nå, du vil vel ikke bli syltynn" sprø de. "Nei, såklart ikke" svarer jeg, når alt inni meg skriker JO. For det er jo det jeg vil, bli så tynn at det er farlig. For kanskje kan jeg like meg selv da. Kanskje kan jeg like kroppen min når jeg kan telle ribben.

Det lille friske som er igjen inni meg vet jo at dette er sykt, vanvittig sykt. Jeg vet jo at jeg ikke kommer til å like kroppen min mer når jeg går ned i vekt. Vet at selv om jeg sier det går bra, er jeg langt ute på viddene. Å sulte seg hver eneste dag, kaste opp omtrent alt du får i deg og veie seg hver gang du er på badet, er jo ikke friskt. "Vi skal hjelpe deg med dette" sier de, men de vet ikke hvordan. "Kanskje vi skal få tips av noen som er eksperter på temaet" sa behandleren min. Problemet er bare at jeg ikke er sikker på om jeg vil ha hjelp. For mer en å ville bli frisk, vil jeg bli tynn. Det ønske står så sterkt inni meg, at jeg holder ut smertene i magen, smertene i brystet, svimmelheten og synsforstyrrelsene.

Faen så sterkt tak spiseforstyrrelsen har på meg. Skulle ønske jeg aldri hadde invitert den inn i livet mitt. For alt den gjør er å ødlegge meg enda mer en jeg allerede er ødelagt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..