20 år

Jeg legger meg med et smil om munnen, og ja, jeg er dødssliten, men jeg har hatt en fantastisk bursdag. Først ble jeg vekket av personalet som sang for meg, så feiret jeg med reservefamilien min her på Valen, fikk kake og presanger. Så kom nesten hele familien min på besøk til meg og vi koste oss masse ute i sommervarmen.

Jeg er så takknemlig for alle de menneskene som gjør meg så mye godt. De som drar frem det friske i meg, og får meg, for bare noen sekunder, til å glemme den grusomme krigen inni meg. For jo, jeg har det jevnt over kjempevanskelig, men slike øyeblikk som jeg har hatt idag, gjør at jeg for lyst til å kjempe for er bedre og friskt liv. Det gir meg troen på at noe kan bli bedre. Og selv om det er skummelt å si det høyt, så er det jo nettopp det jeg ønsker, å bli frisk.

Jeg kjenner nedturen komme nå, og jeg får ikke sove for angsten er så sterk. Jeg vet jeg må betale en dyr pris for å ha trosset stemmene og gjort akkurat det jeg ville idag. Jeg kjenner presset fra de og de skriker ganske høyt inni hodet. Alt er egentlig ganske svart og trist og tungt. Men det er verdt det. Det er verdt å få en nedtur etter en opptur, for oppturene er sjeldne som få, og gull verdt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..