alt jeg vil

Jeg vil rope, men stemmen min er ikke der
Jeg vil gråte, men tårene finst ikke lenger
Jeg vil bort, men alle holder meg igjen
Jeg vil slippe føle, men følelsene overmanner meg

Jeg må sove på skjermingsrommet, så nettene skal bli trygge. Jeg har tilsyn hvert kvarter, og blir passet på hele tiden. Jeg har sagt at det ikke går bra, og de tar meg på alvor. Men hvordan skal jeg takle dette når alt inni meg skriker at jeg skal dø. Hvordan forholde seg til følelser som er så sterke at du blir fysisk kvalm. Hvorfor skal jeg måtte takle ting som gjør så vondt? 

Det finnest ikke ord til å beskrive denne smerten, denne «stå imot stemmer som trur med livet på familien din» følelsen. Det går ikke å forklare hvor vondt det gjør når angsten spiser deg opp og du sitter frosset fast uten å kunne gjøre noe. Ingen kan noen gang forstå hvor vondt det gjør, for det gjør så vondt at alt i deg knyter seg og du blir fysisk uvel. 

Jeg vil så gjerne være stabil. Vil så sårt reise på turer og være litt med på ting. Jeg trenger noe fint oppi alt rotet. Jeg trenger noen gode dager, trenger at ting skal bli så annerledes. Jeg er villig til å gi alt for at noe skal endre seg, alt. Jeg er bare så redd for å gå meg vill på veien. Så redd for mørket som prøver spise meg opp

4 kommentarer om “alt jeg vil

  1. Den følelsen når den psykiske smerten blir så overveldende at man blir fysisk kvalm. Når det gjør så vondt å kjenne på følelsene at kroppen skriker og vrenger seg, og man sitter der helt handlingslammet. Det er den jævligste smerten.. Å måtte beskyttes mot seg selv. Ingenting føles mer umulig og ingen situasjon mer låst. Jeg kjenner deg ikke, Maria, men jeg håper og tror det blir bedre for deg ❤️💜 Og dagene blir ikke nødvendigvis «hva man gjør de til», Emelie.. Livet på sikt kan man gjøre mer med, men noen ganger må man stoppe og se rundt seg, hvor man er på vei, hvor man vil være på vei, og hvordan man kan komme dit man vil fra der man er akkurat nå. Dagene man bruker på den veien, ting som skjer eller har skjedd som påvirker, det blir ikke alltid slik fordi man selv har gjort det slik. 💜

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..