Tomt rom

Det er ikke alltid noen ser at det ikke går bra, men igår så de det. Og selv om jeg ikke fikk lov av stemmene til å si så mye, endte jeg likevel opp på skjerming. Fordi de var for redde for at jeg kom til å gjøre meg noe. Den delen av meg som vil leve er veldig glad for at de tar meg på alvor og bryr seg. Den tar til seg alle de gode ordene og varme klemmene. Men den delen av meg som vil dø er sint fordi jeg sa at det ikke gikk bra. Den hater det sterile rommet, helt uten noe til å skade seg med.

Jeg er tilbake på rommet mitt nå. Det må gå bra, for jeg skal hjem og være med søskena mine imorgen. Det er mye som burde vært annerledes en det er, men jeg er glad jeg er en plass jeg får både tid, hjelp og omsorg.

En kommentar om “Tomt rom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..