Jeg er redd for det inni meg som er så mye sterkere en jeg er

Jeg skulle egentlig på audition for noe drill greier i helga, men jeg får ikke lov fordi legen er for redd at kroppen min ikke skal tåle det, siden jeg ikke spiser.

Jeg blir så sint på meg selv, for at jeg igjen har latt spiseforstyrrelsen ta overtaket over meg. Jeg vet at det ikke er noe jeg ønsket, jeg vet at det kom til å bli et helvete igjen, men likevel klarer jeg ikke overvinne det selv. Jeg er så fanget i makten til det som bor inni hodet mitt, det

som føles så ekte.

Jeg får høre det tusen ganger daglig at jeg trenger bare spise litt. At jeg bare må være blant folk etter jeg har spist så jeg ikke kaster opp. At jeg får slanke meg, men ikke slik som dette. De truer meg med sonde, og sier jeg kommer til å ende opp med det til slutt. De truer med å ta bort all aktivitet fordi jeg kan svime av. De ber og ønsker og maser, og jeg skjønner at det er fordi de bryr seg. Men det gjør det bare enda vondere at de bryr seg når jeg ikke klarer spise. Jeg får enda dårligere samvittighet for at de går rundt å bekymrer seg på toppen av alt.

Jeg er livredd dette skal bli en reprise på alle årene med sult og oppkast, løgn og unngåelse. Jeg er redd for det inni meg som er så mye sterkere en jeg er. Jeg er så redd for å miste kontrollen oppi å late som jeg har kontroll ved å ikke spise.

Jeg er så redd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..