Mat kaos

Du drar meg med ned du, tar meg når jeg endelig står på egne bein og velter meg. Du tvinger meg til å slutte å spise, sier jeg må kaste opp om jeg først spiser noe. Du styrte livet mitt i 7 år, og nå har du dratt meg med deg tilbake til helvete.

Du styrer tankene mine og sier jeg ikke fortjener mat. Du kjefter, skriker og er sint. Jeg føler meg som en hvalross i kroppen min, eller jeg er en hvalross

Jeg skulle aldri tilbake til deg, og til tross for små tilbakefall har jeg sagt jeg var frisk frå deg. Men nå har du styrt meg i flere måneder. Du har gjort tankene mine helt ødelagt av mat, vekt, kalorier og trening.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal håndtere dette, for jeg er så fanget i mat kaoset. Stemmene og skyggemenneskene er med i koret som sier hva jeg kan og ikke. De truer med å skade de jeg er glad i om jeg spiser. Og da blir det for tøft å stå i angsten som oppstår etter noen munnfuller med mat.

Jeg føler meg helt ødelagt av å skrive dette, for jeg skulle aldri aldri legge flere posten under kategorien spiseforstyrrelse. Jeg har dårlig samvittighet overfor alle som har vært stolt av meg fordi jeg kom meg fri fra anoreksien. Jeg er bare helt ødelagt. Unnskyld at jeg skuffer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..