2191 dager – 6 år

Jeg trodde jeg skulle dø. Den tirsdagen i januar for 6 år siden. Jeg så døden inn i øynene, og overlevde bare av ren tilfeldighet. Jeg husker lyktene på bilen, ropet til Hanna, følelsen inni meg. Og jeg husker jeg tenkte at nå skal jeg dø.

Jeg tenker mye på det nå som 19 januar er rett rundt hjørne. Flashbacksene fra ulykken trenger seg inn i tankekaoset og jeg faller enda mer ut en vanlig. Jeg lurer veldig på hvorfor jeg overlevde den dagen, hva som er poenget med at jeg fortsatt er her. Spesielt når alt er så jævligt som nå.

Det er rart at det er 6 år siden ulykken. Årene har liksom sneglet seg videre, og jeg har blitt sykere og sykere helt til det sa stopp. Jeg tenker at jeg nok hadde vært syk uansett om ulykken hadde skjedd eller ikke. Jeg slet jo med mat før jeg ble påkjørt også. Men jeg kan aldri vite deg sikkert. Jeg får aldri noen gang vite hvordan livet mitt kunne ha blitt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..