Juleangst

Jeg ønsker meg julestemning, jeg drømmer om å kunne si det snart er jul og kjenne på ekte glede. Jeg savner at julekalender er en grunn til å stå opp og jeg savner å glede meg til jul og nyttår.

Men ting ble snudd på hodet når jeg ble syk. Det som før hadde vært kjempefint ble plutselig kjempevondt. Jul ble et symbol på hvor ille ting faktisk var og hvor uendelig langt borte det gode er. Jeg som hadde elsket jul, hatet den nå.

De siste årene har hele julemåneden vært fylt opp av sykdom. I fjor var første år på mange år der jeg ikke drasset med meg en spiseforstyrrelse inn i all julekosen, men jeg var så dårlig at jeg satt og gråt konstant. I år skal jeg reise hjem for å feire jul, men jeg er livredd den blir ødelagt av hvor dårlig jeg er, igjen.

Å skulle gå inn i et nytt år gjør meg redd. Jeg er redd ting skal fortsette å gjøre like vondt. Redd enda et år skal bli like ille. Det er skummelt å tenke tanken at jeg skal fortsette å leve, for å leve er liksom blitt så fjernt.

Jeg håper julen i år vil bli et vendepunkt. At selv om ting er som de er, så kan det være noe som gjør godt også. Jeg håper det

2 kommentarer om “Juleangst

  1. Ein dag Maria skal du kjenna på glede igjen.
    Juleglede. Det e så godt når det skjer. For eg har hatt troen på at du skal bli bedre, bli god, bli frisk. Den har eg hatt heila tio. Fra første stund. Å eg tror endå. Du med alle di goe ressursene. Eg tror og eg håpe. For eg skal bæra håpe for deg, til du klare å bæra det sjøl. For eg veit, ein dag vil du stå på den scenen og fortella meg Koss eg skal gjør jobben min bedre. Eg savne deg og ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..