4 november

De to siste ukene har vært forjævlige, og det er bare en underdrivelse. Alt startet av at jeg var så sliten at jeg holdt på å stupe, stemmene inni hodet ble bare sterkere og sterkere og til slutt satt jeg bare og jattet med på alt de sa. Jeg sluttet å spise, helt. Det lille jeg fikk i meg kom opp igjen, og stemmene krevde mer og mer for hver dag som gikk. Mer trening, mindre mat, mindre søvn, mindre, ja alt egentlig. Jeg var så langt inni psykosen at jeg ikke klarte snakke nå i helgen, og alt endte med fastvakt og skjerming. 

 

Jeg fikk kostplan, og jeg lovde å trosse stemmene, spise nok, og beholde maten. Det hadde nok ikke gått uten all oppfølgingen jeg fikk, og selv om stemmene holdt på å gjøre meg sprø, så gikk det. For hver dag som gikk fikk klarte jeg å stenge stemmene mer ute, og idag oppdaget jeg at jeg faktisk klarte smile på ekte overfor noe. Det gjorde så godt, og jeg trengte det så veldig sårt.

 

Så imorgen skal jeg hjem en tur på perm for å drille, i helgen skal jeg sikkert bake, og bare ja.

Jeg kan ikke si det går bra, for det er ikke sant. Det er veldig langt fra bra, og stemmene skriker fortsatt veldig høyt. Men det var så godt at noe endelig ble litt bedre. At de hadde rett når de sa at stemmene bare ble mer intense av at jeg ikke spiste. At det de rundt meg ble mer reelt en det i hodet. 

 

2 kommentarer om “4 november

  1. Uff 😥 så fælt å lese!
    Det er ikke noe særlig når ting går den veien! Så utrolig bra at du fikk en liten opptur 🙂
    Da går det riktige veien! Du virker som ei sterk jente.
    Stå på videre ! Jeg heier på deg ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..