De sier det heter psykose

Du vet ikke hvordan det er før du har kjent det selv, følelsen av å ikke være deg selv. Hvordan det er å ikke klare reagere på navnet ditt, fordi du er usikker på om du i det hele tatt eksisterer. Hvordan det er å sveve på en sky og føle at du bare ser verden som noe som eksisterer i en annen dimensjon.

Pusten blir ujevn mens du sloss mot store truende skygger. Tiden som før viste deg hva tid på dagen du var, er bare et surr der du enten er våken eller sover. Eller du er aldri våken, og det blir umulig å skille drøm og tanker fra virkeligheten.

Når du har vært litt for lenge i tåka går du deg vill. Ting du kjente og forsto blir fremmede. Ord blir til bokstavkrasj og det blir vanskelig å henge med i samtaler. Alle rundt deg viskest bort, og de du elsket blir til hviskendes skygger. Du stiller spørsmål, men det er bare ditt eget hode som svarer på de. Bare skyggemenneskene får lov til å ha kontakt med deg, fordi de bestemmer alt. Hodet og kroppen din blir til en maskin styrt av noen andre. Jeg føler at jeg kjører gjennom livet på feil gir.

2 kommentarer om “De sier det heter psykose

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..