Jeg trenger deg

Redd meg, for jeg er så sliten
Støtt meg, for jeg klarer det ikke alene
Beskytt meg, når jeg er så redd

Trøst meg, selv når jeg ikke fortjener det
Hold fast i meg, også når jeg skyver deg bort
Hjelp meg, når alt jeg ser er håpløst

Vis meg at jeg er verdt noe, for jeg ser det ikke selv
Del med meg når du ser lyset, og hold håpet oppe for meg
Bare vær her, så jeg slipper å være alene

Jeg trenger deg

3 kommentarer om “Jeg trenger deg

  1. Du skriver du trenger noen, men tenk at det er faktisk mange, mange som trenger deg også Maria. Du skriver så ærlig, så brutalt og så vondt, men også veldig veldig nødvendig. Du tror kanskje du skriver bare for deg selv, men tenk at det finnes flere som er på bunnen. Med å lese hva du går gjennom så vet de at de ikke er alene….jeg ønsker deg så inderlig alt godt. Jeg har fulgt bloggen din i over et år, da jeg tilfeldigvis ramlet over den, og det er faktisk kun din og en annen blogg jeg følger med på. Aldri overse din egen verdi, for du er et unikum, og skriver om hverdagen til mange som ikke klarer å sette ordene på det selv. Håper du får lettere dager snart

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..