Se meg, værsåsnill

Jeg vandrer veldig stille for tiden. Er med på mye og sier lite. Fyller opp dagene med aktiviteter så jeg slipper tenke og føle. Jeg dissosierer mye, og er mer eller mindre ikke helt til stede. Alt forsvinner forbi meg, lenge før jeg rekker å registrere det.

Alle skryter over hvor bra det går og hvor flink jeg er til å være med på ting. Jeg klarer ikke si hvorfor det er slik, hvorfor jeg er med og hvorfor jeg smiler så mye. Jeg vil ikke skuffe noen, jeg vil jo at de skal se fremgang, selv når den ikke er der.

Jeg vil så gjerne at det skal være bedre. At det skal bli bedre. Jeg vil så veldig gjerne klare å få det til

4 kommentarer om “Se meg, værsåsnill

  1. Jeg har vært der du er nå og det er ikke lett..
    Du har noe som er helt esensielt for å bli bedre og det er at du har lyst og prøver å bli bedre!
    Forsett å gå ut, forsett å være med på ting og en dag vil du, som meg, få glede ut av det igjen!
    Heier på deg!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..