Valenkjærlighet

Idag har vært fylt av så mye gjennsynsglede. Utrolig hvor glad man kan bli i noen som jobber med å passe på deg, og utrolig hvor mye en (eller mange som i dag) god klem kan gjøre. Jeg savnet Valen ihel når jeg var i Haugesund, og jeg savnet de faste gode som jobber her, når de var så lenge i ferie.

Nå har jeg slukket lyset etter den første litt gode dagen på veldig lenge. Det gjorde så godt, og jeg trengte det så veldig mye. Jeg takker alt for at jeg har så fantastisk støtte igjennom stormene. Noen som står fast og som lover å hjelpe så det kan bli bedre. Selv om det er vanskelig å tro, er det godt å høre.

Gode dager og gode mennesker er gull verdt og må dokumenterest så de ikke blir glemt. Så kan jeg se at det faktisk er mulig, selv om det er en dag av veldig mange, så er det mulig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..