Snipp snapp snute

Etter å ha våknet opp fra narkosen for femte gang, kom legen ned for å snakke med meg etter ect behandlingen. Jeg skal få en behandling til, og så skal jeg få reise tilbake til Valen. Siden behandlingen ikke har gjort meg noe bedre, så er sjansene små for at jeg vil merke noe på fredag, jeg må bare innse at ect behandling ikke hjelper for meg.

Jeg savner Valen noe helt forferdelig, og helt ærlig så har jeg ikke hatt noe tro på ect i fra starten av. Så å reise tilbake til Valen, blir som å reise hjem. Jeg har leger der som står klare til å prøve ut alle mulige slags andre behandlinger, og selv om jeg et livredd for å bli gitt opp, har de lovd meg at dette bare var første av mange ting de ville prøve ut.

Jeg er ikke ferdig med å kjempe, jeg har bare såvidt begynt. Og en dag, en dag skal jeg også få det bra

En kommentar om “Snipp snapp snute

  1. Synd at ect ikke hjalp, men som du skriver er ikke det slutten og det er fint å høre at du fortsatt skal kjempe. Dette er en kamp du kan vinne, det er jeg sikker på.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..