Ferie på sykehus

Sommeren kom og alle skriver om hvor fint de har det på ferie og på turer rundt om i verden. Jeg skulle virkelig ønske det var jeg som la ut den ene statusen etter den andre på facebook om hvor fint jeg har det, istede feirer jeg ferie på sykehus.

For anledningen har jeg hvertfall skiftet sykehus, fått en behandling med strøm istede for en tropisk massage og glimtet til med hukommelsestap som en forandring til en kjedlig hverdag. Har glemt det meste av de siste måndende, navn og ting så ect behandlingen er ikke helt totalt harmløs

Men jeg feirer hvertfall sommeren med blomsterbukketet fra fine folk, i en plastmugge på det lille bordet på rommet mitt. Ser ut på en trist psykriatisk bakgård og har det idyllisk med cola zero og netflix.

Såå xoxo hilsen Maria på sommerferie

En kommentar om “Ferie på sykehus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..