Fortapt

Klarer aldri bestemme meg om jeg skal være ærlig eller bare smile og la ting gå forbi. Men noen ganger må jeg bare skrive rett fra hjertet, for det er det som er ekte, ikke de innleggene jeg bruker flere timer på å redigere for at de ikke skal bli for vonde for andre å lese.

For helt ærlig så sitter jeg og skjelver og hyperventilerer under et teppe. Jeg gruer meg så mye til imorgen og til mandag at jeg bare venter på at kroppen vil ha meg til å kaste opp. Jeg er så redd for å bytte avdeling, så redd for å skifte til en uvant plass. Livredd for ect behandlingen, livredd for resultatet. For uansett hvordan resultatet av behandlingen blir, så blir det en ny tidsregning: før og etter ect.

Jeg er redd for å bli frisk. For når alt du kan huske er sykdom, er friskhet noe ukjent og uvant. Det hørest sikkert helt teit ut, men det er noe betryggende med det du er vant til. Jeg er redd for å bli bedre, men fortsatt ha det vanskelig, for hvem vil og kan hjelpe meg da. Da blir jeg bare sittende og ha det vondt samtidig som jeg prøver å leve. Også er jeg redd behandlingen ikke vil hjelpe meg, at resten av livet mitt skal være så jævlig som det er nå. For det går ikke, det er umulig.

Jeg er redd de skal skrive meg ut fra Valen fortere en jeg er klar for det, selv om de lover at de ikke skal gjøre det. Redd for alt egentlig. Føler meg bare så uendelig alene og fortapt. Vil være sterk og si at det går bra, men sannheten er at jeg er et nervevrak som helt vil sovne og aldri våkne igjen. Som skulle ønske jeg slapp å gå igjennom de ukene som kommer. Som bare vil at noen skal holde rundt meg

En kommentar om “Fortapt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..