Som å henge fast i sukkerspinn

Ukene har blitt til måneder, og månedene til et halvt år. Jeg sliter med å finne ordene på det jeg føler, men mye er veldig vondt. Jeg føler jeg tar opp plass, mest fordi jeg ikke har blitt noe bedre. Hver dag er en kamp å komme seg igjennom og hver ny kamp er tøffere en den forgje.

Dagene her går mye inn i hverandre. Jeg strikker fortsatt mye og sover i perioder veldig mye. Jeg finner ikke ordene til å beskrive prossessen jeg går igjennom nå. Det er en tung gjennomgrodd sti, som virker umulig å begynne på. Jeg vet jeg får tid, og jeg vet jeg har en behandler som virkelig vil hjelpe, problemet er bare å ikke tvile for mye. Alt handler om å finne styrke til å komme meg igjennom de tøffeste periodene.

Jeg har i to uker fått lov til å gå ut alene, fordi ting var mer stabilt. Så ble det for mye, igjen, og nå har jeg tilsyn hvert 15 minutt, og får bare gå ut med følge.. Jeg vet liksom aldri hva jeg skal tenke når det er så ille. Alle innstinkter i meg sier at jeg skal gi opp, for mennesker er ikke skapt til å takle slike ting så lenge. Jeg trekker meg inn i meg selv, og det folk får se av meg er så overfladiskt og falskt.

Men jeg er her, jeg lever og jeg kjemper. Og vist jeg skal tro på det alle sier, så må det snart gå rett vei for meg også

2 kommentarer om “Som å henge fast i sukkerspinn

  1. Skulle ønska du hadde fått eit lettare liv Maria mi . Men sånn vart det ikkje. Men det blir bra, da gjere da ❤ Du har prøvt meir enn nokon skal tole. Ein er der og kjemper med deg, fotspor i sanden ❤ Du betyr meir for meg enn eg kan finna ord til å forklara. Eg håpe, eg ber og eg veit da vil bli bra te slutt Maria . Sku ønska eg kunne båre den byrda du har. Eg kan berre vera her . Er alltid di mamma Maria . Er glad i deg frå månen og tilbake ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..