23 april

Jeg vil skrive, bruke bokstaver istede for blod. Jeg vil snakke, bruke ord istede for å ødlegge megselv. Jeg vil male, synge, danse, få bruke det jeg har og kan.

Jeg vil ikke være på sykehus, jeg vil ikke være syk. Jeg vil bare være normal, leve som alle andre. Jeg er sliten av alt det unormale rundt meg. Vil være hjemme, blandt familien min. Mest av alt ønsker jeg meg bort, og det er så vondt. Alt inni meg er så vondt, og jeg er så sliten av at det aldri blir bedre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..