vindpust

Jeg tenker ofte at jeg skulle ha skrevet noe, men så blir det ingenting likevel.

 

Ting går, vel, ikke bedre. Men det er hvertfall stabilt, og det er hvertfall noe. Jeg har skiftet avdeling, noe som krevde og krever mye krefter, både fordi jeg må forholde meg til nye folk, men også fordi det innebar ny behandler. Jeg strikker mye, sover veldig mye, og det er stort sett det jeg gjør.

 

så ja

 

et bittelite sukk fra meg. Håper jeg klarer skrive igjen snart, for jeg savner å uttrykke meg med ord.

2 kommentarer om “vindpust

  1. Godt at det har stabilisert seg litt, det er jo mye bedre enn at det går nedover! Håper du finner deg til rette på ny avdeling ❤
    Sender en klem

    Liker

  2. Eg håper ting vil bli i alle fall bedre etter hvert! Eg er selv i samme situasjon hvor eg må bygge opp livet mitt igjen, mens det gamle livet henger over meg. Eg vet i alle fall litt hvordan du føler det! Stay strong and believe ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..