Mistet livet i kaoset

Det vondeste av alt er at jeg ikke husker hvordan det var å være glad, hvordan livet var før jeg ble syk

Alle snakker om at jeg har hele livet foran meg, men når jeg nesten har brukt halve livet på å være syk, da er jeg så inni sykdom at jeg ikke klarer se at det finnest et liv uten. Ingen kan forstå hvor vondt det er å se tilbake på ungdomsårene som bare har bestått av sykehus, leger, innleggelser og psykologsamtaler. Ingen skjønner at å si jeg har hele livet foran meg bare gjør alt verre, for jeg ser for meg at det bare vil fortsette slik som det er nå, og det orker jeg ikke

Jeg gråter over alt jeg har mistet, jeg er 18 år og har aldri vært på en eneste fest. Jeg feiret ikke min egen 18års dag fordi det for meg bare ble en merkering på en vond fortid. Jeg har mistet gode venner for jeg har vært for syk til å holde på dem, jeg føler jeg har mistet alt til sykdom. Og det gjør vondt, veldig vondt..

2 kommentarer om “Mistet livet i kaoset

 1. Hei!
  Du traff meg rett i hjertet med ditt innlegg på bloggen i dag. Det er mitt første møte med bloggen din, og ut fra det jeg kan se så virker du som en veldig velformulert, kjekk og intelligent ung dame.
  Jeg har på ingen måte erfart livet på samme vonde måte som du skildrer på bloggen din, men har noe erfaring selv med smertehåndtering (gjennom personlig sykdom) og som pårørende til sykt familiemedlem. Mitt råd er å ta en dag om gangen, og sette pris på hvert lille positive øyeblikk du opplever. Ikke bruk så mye tid og krefter på å fundere på de tingene du ikke selv kan påvirke eller forandre, det koster ofte mer enn det smaker. Skriv gjerne ned hver kveld et par punkter du er takknemlig for den aktuelle dagen – det kan virke som en ubetydelig sak, men begynn i det små (som et vennlig ord?). Det kan kanskje være til hjelp for å finne tilbake til håpet om en ny hverdag?
  Uansett ønsker jeg deg alt godt for dagen i dag, og at det ordner seg for deg også på sikt. Selv om jeg ikke har truffet deg personlig, rørte du ved noe i meg og jeg ville bare la deg vite det og gi deg noen positive tanker tilbake.
  Stor klem ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..