30.01.2015

 

«Jeg tror du trenger tid, og jeg tror at vi hvertfall snakker om 4-6 måneder, kanskje mer. Du må gi deg selv tiden Maria, du må få lov til at vi skal passe på deg, og at vi skal hjelpe deg til å bli bedre»

 

Setningen stanger meg inni hodet, hvordan skal noen kunne sitte å si at jeg trenger en innleggelse som kanskje varer et halvt år. Hvordan skal jeg klare forholde meg til at noen faktisk ikke bare gir meg opp. Jeg klarer ikke tro på det de sier, fordi erfaringen min tilsier at de skulle ha gitt meg opp for lenge siden.

 

Det er vanskelig å skulle ta imot hjelp, når alt inni meg skriker at de ikke kan hjelpe. Det er så uendelig vanskelig å tro at noen kan gjøre noe her, fordi jeg har hatt 23 behandlere og ingen av de har klart det. Jeg har hatt 8 innleggelser før denne, og ingen av de hjalp meg. Jeg merker at mye er annerledes her, men det er vanskelig likevel.

 

Jeg må bytte avdeling, for jeg er fortsatt på akutt-avdelingen, og det er som navnet tilsier, for akutttilfeller. Jeg har vært her snart 5 uker, så jeg kan være enig i at jeg burde bytte. Men å skulle forholde seg til ny behandler, nye medpasienter og en ny avdeling med et annet miljø blir utfordrende. Mest fordi alle forandringer tar så på og sliter meg ut. Litt fordi det er psykoseposten og jeg ikke føler jeg burde være der. Men mest fordi det blir en forandring, en stor en.

 

Jeg savner livet, men ikke det jeg hadde før jeg ble lagt inn. For jeg og skjønner at hverdagen ikke kan fortsette med at jeg sitter i fosterstilling i timesvis og gråter. Selv om jeg er flink å late som, er jeg litt glad jeg kan prøve å slippe masken litt, at det er lov. Selv om jeg fortsatt jobber mye med det, for ehm jeg er ikke veldig flink på å være den jeg egentlig føler jeg er. Jeg trenger hjelp til å kjenne på mine behov og mine følelser, og det får jeg. Så kanskje til slutt, kanskje om en stund, kanskje da sitter jeg og kjenner på bare gode følelser rundt dette, og ikke alle de blandede jeg sitter med nå.

En kommentar om “30.01.2015

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..