Fredag

I år så jeg nyttårsrakketene gjennom et låst vindu. Ved siden av meg sto ansatte med rødbrusglass i hånda og smilte mens de sa godt nyttår. Jeg synest nyttårsaften er en vond dag, jeg skulle ikke feire den, jeg ville ikke feire den, men jeg skulle hvertfall ikke feire den på lukket akkuttpost.

Jeg har vist vært her 5 dager allerede. Det er fortsatt rart, det er lenge siden sist akuttinnleggelse. Det er rart å prøve å få ting til å gi mening, når ingenting gir mening. Det er vanskelig å være innlagt når jeg føler meg så i veien. Vanskelig å være bak låste dører når jeg ikke klarer godta at vi har gått inn i et nytt år

Jula var veldig vond. Jeg brukte store deler av tiden på å se tomt ut i lufta. Det er vel egentlig det jeg fortsatt gjør, ser på ingenting. Tenker uten å egentlig få med meg en eneste tanke..

En kommentar om “Fredag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..