Det forsvant

Det er så vondt når jeg ser på kalenderen og den prøver fortelle meg at 2014 snart er over. Hvordan kan året snart være over, når jeg ikke husker noe av det. Hvordan skal jeg gå inn i enda et nytt år og vite at året som har gått bare har vært vondt. At 2014 ble verre en jeg fryktet det skulle bli.

Jeg har vært innlagt nesten 5 månder av dette året, på rehabilitering, sykehus og DPS. Jeg har hatt evig med psykologtimer, fysioterapitimer og legetimer. Jeg har viklet meg inn i NAV systemet, og jeg har gjort det samfunnet ser på som «ingenting» fordi jeg hverken har jobb eller går på skole. Jeg har kjempet meg igjennom hver dag, selv om jeg gradvis bare har blitt dårligere, har jeg stått opp og prøvd igjen. Men hver kveld har jeg også lagt meg, enten hulkende eller krøllet sammen til en ball, med et håp om at det vonde skal forsvinne. Dette året har også vært veldig preget av at CRPSen har spredd seg, og at smertene mine har blitt mye mer intense. Over halve året har jeg gått på krykker, fordi jeg nesten kastet opp og besvimte bare med å bevege på foten. Nå går rundt i en konstant medisintåke fordi jeg må ha sterke smertestillende for å klare fungere litt.

Det er uvirkelig (mest fordi alt er uvirkelig og ingenting gir mening kanskje?) å skulle kjempe seg igjennom enda et så vanskelig år. Imorgen er det 2000 dager siden livet mitt ble snudd opp ned og ble så vondt. Det er mange dager å ha det så vonst at du ikke klarer se lenger frem en noen timer om gangen. Veldig mange dager.

Hele veien har alle sagt at det vil endre seg snart, at ting vil bli bedre, at jeg må holde ut. Jeg skulle bare ønske de kunne se hvor vondt det er, at de kunne skjønne at det er mer en det, at det ikke bare er å holde ut å vente på at det skal bli bedre. For ja, jeg jobber mye med å prøve få det bedre. Men når de som skal hjelpe meg med å bli bedre sier de ikke vet, da er det virkelig vanskelig for meg også

2015 blir kanskje bedre, det skal ingenting til. Noen andre klarer kanskje tro på det for meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..