14 desember 2014

Jeg ligger i en døs av smerter, tanker og medisiner. Hodet veksler mellom å prøve å koble på, og å være helt av. Jeg kjenner ikke igjen ansiktet jeg ser i speilet, og hopper skremt vekk når jeg uventet møter min egen refleksjon.

Jeg har vært innlagt 2 uker nå, og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne si at ting var litt mer stabilt. Istede ligger jeg med puter rundt hele hodet og prøver puste meg gjennom angsttoppene som vil få meg til å slutte puste. Det følest feil å skrive, for ordene sluttet å gi mening for så lenge siden, ingenting gir mening.

2 kommentarer om “14 desember 2014

  1. Jeg lurer på hvordan du gjør det med skole osv selv om du sliter psykisk. Kunne du skrevet et innlegg om det?:)
    Hva og hvor du går osv

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..