Skjør drøm

 

 

Det er borte før jeg får tenkt tanken

det jeg så i øyenkrokken forsvant

Når jeg snur hodet er jeg plutselig på en annen planet

og det jeg prøvde huske, husker jeg ikke at jeg prøvde huske

 

Jeg husker angsten

smerten

håpløsheten

at det gjør vondt

jeg husker at alt bare er en tåke

 

Så drømmmer jeg meg til en fin plass

der jeg kan smile uten å føle at jeg blir kvalt

Jeg later som det er virkelighet

så sterkt at jeg tror det selv

 

Så knuses det

og jeg knuser, igjen

 

 

 

 

2 kommentarer om “Skjør drøm

  1. Hei! Jeg blir så grepet av det du skriver. Du har en helt spesiell evne til å sette ord på den vanskelige situasjonen som du opplever. Diktene og det andre du skriver er korte, men samtidig så uttrykker du tydelig hvordan livet kan være når man har det tøft. Smerter og andre problemer gjør at kroppen ikke fungerer. Og i tillegg klarer man ikke å tenke. Jeg vet hvordan det føles når man har mistet den personen som man var på grunn av sykdom, og desperat er på leting for å finne tilbake til seg selv. Samtidig som man føler seg likegyldig til det meste. Fortsett å skrive. Du beskriver følelser og tanker på en helt unik måte. Stå på og gi ikke opp. Laila

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..