Everyday

Jeg står foran speilet og øver meg på å smile, øver meg på å få ansiktet til å legge seg naturlig. Jeg øver meg på at det som skulle vært naturlig, skal bli naturlig. Jeg tørker bort merkene etter de salte tårene, som har laget hvite striper på brilleglassene. Strekker ut kroppen etter flere timer sammenkrøllet som en ball, der angsten for livet ble så stor at jeg ble liggende og hikste etter luft.

 

Jeg går igjennom alt jeg må, alle avtale dagen byr på. Sjekker kalenderen, sjekker varsler, for jeg glemmer alt hele tiden. Kikker på mobilen for å sjekke hvilken dag det er og hvilken måned det er, selv om jeg allerede har sjekket det 16 ganger de siste timene. Det er bare så vondt å ikke huske hvilken årstid det er, å ikke skjønne hvorfor de andre snakker om jul, når jeg tror vi er i mars. Så jeg sjekker, så ingen skal forstå hvor fjern jeg er.

 

Så skifter jeg klær, igjen, for å finne noe som ikke er for fint, ikke er for stygt. Noe som ingen legger merke til, som ingen kan komme til å se på eller kommentere. For folk er skumle, og jeg orker ikke tanken på at noen skal si noe til meg. Jeg puster meg gjennom et nytt angstanfall med tanken på å gå ut og vasker ansiktet på nytt med kaldt vann. Svimer nesten av når jeg reiser meg, skjønner at jeg trenger mat, men klarer ikke spise for jeg er så kvalm hele tiden. Så jeg gir opp mat og skifter klær enda en gang.

 

Jeg kikker på klokka og innser at jeg har forsvunnet inn i min egen verden, og kommer til å få dårlig tid.

Igjen

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..