Bare å se

 

Noen ganger må man bare se vinden blafre, uten å gjøre noe. Man må bare godta at ting er som de er, selv om det er umulig å forestille seg at det kan gå bra. 

 

Jeg ser skyene der de beveger seg over himmelen, jeg ser på stjernene som lyser opp og jeg ser på livene til alle rundt meg. Hvorfor står jeg så fast? Jeg klarer aldri finne en grunn, jeg klarer ikke forstå hvorfor jeg bare blir dårligere når jeg gjør alt jeg skal gjøre, når jeg strever så etter å få alt «rett» Fortvilelsen vokser inni meg for hver dag som går, for jeg klarer ikke snu, jeg klarer ikke finne det som er feil. 

 

 

I 2,5 år har jeg gått i behandling hos psykolog. Jeg har blitt kastet mellom 23 forskjellige behandlere, noen som bare har brutt meg ned, men også mange flinke folk som er eksperter i det de driver med. Så hvorfor er jeg her jeg er idag, hvorfor sitter personen i andre enden av rommet og sier at jeg er blitt synlig dårligere, at vi må klare snu dette. Og hvordan klarer jeg få det verre, når de i 2 år har sagt at jeg har nådd bunnen, så nå kommer det bare til å gå opp..

 

Så nå bare ser jeg på vinden som blåser i håret, uten å gjøre noe, jeg bare ser, for jeg vet at det ikke hjelper å gjøre noe.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..