Fremmed

 

En ukjent person stirrer

et ansikt uten smil

tomme øyner bak lukket fasade

et matt bilde av ingenting

 

Kniper øynene sammen

åpner og ser opp

tvinger ansiktet til å smile

 

Legger hendene mot speilet

prøver å finne den jeg var

tårene renner mot bakken

jeg snur meg, går

uten svar

 

 

 

 

 

5 kommentarer om “Fremmed

  1. Hei! Jeg har fulgt bloggen din i noen mnd. Vi har ulike dignoser og alder. Men det du skriver kunne vært om hvordan jeg opplever mitt liv. Du har en unik evne til å formulere deg. Du skriver korte innlegg, og det gjør leseopplevelsen veldig sterk. Og flotte bilder. Jeg forstår at livet ditt er vanskelig og gir deg store utfordringer. Og at du samtidig føler distanse til alt. Det er tøft å ha det slik. Man føler seg fjern både fra livet rundt og seg selv. Du har styrke og livsmot selv om man ikke kjenner det når alt bare er vondt og vanskelig. Ønsker deg alt godt. Du må aldri gi opp. Klem

    Liker

  2. Jeg er mamma til en jente som sliter, men ikke så mye som Maria, men tror jeg forstår en god del av hva hun skriver. Stakkars jente, måtte det snu og bli bedre dager snart 🙂
    Følger med deg 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..