Tusen lag med silkepapir

Ingenting er slik det egentlig er. Når jeg sier jeg forteller hvordan jeg egentlig har det, så er sannheten allerede pakket inn i tusen lag med silkepapir. Jeg klarer ikke flere bekymringer pga noe jeg sier, og enda mindre klarer jeg folk som ikke tar meg på alvor når jeg strever for å fortelle noe som er ufattelig vanskelig. Jeg har alltid hatt vanskelig for å fortelle og forklare følelser, men til lenger jeg har vært i dette systemet og til mer jeg har blitt behandlet dårlig oppover, til mindre klarer jeg å si. For hvorfor skal jeg egentlig si noe når ingen klarer hjelpe meg likevel?

Fordi jeg pynter (mye) på alt, har jeg begynt å tro på mine egne løgner. Det er blitt for vondt å innse at det ikke blir bedre, at selv om jeg nå gjør alt som var fint før, så er det ikke så fint lenger. At jeg ikke klarer å få ting til å bli fint. Jeg er redd jeg aldri kommer til å føle glede igjen, livredd for at jeg aldri skal få kjenne på det fineste som finnest, at jeg ikke klarer være glad når det er alt jeg bør være. 3,5 år er lenge uten å ha følt glede, og at jeg har nesten gått like lang tid uten å føle noe som helst, er bare vondt.

Det er både grusomt og fint å få høre hvor bra alle synest det går med meg nå. For da klarer jeg hvertfall opprettholde fasaden igjen. Og selv om virkeligheten er så uendelig langt frå det folk tror, og dette innlegget (som alle andre) er pakket inn i tusen lag med silkepapir, så klarer jeg hvertfall smile, og det er da noe.

En kommentar om “Tusen lag med silkepapir

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..