Engler

På et punkt der ingenting betyr noe, betyr alt likevel ekstra mye. Mennesker som bryr seg gjør en enorm forskjell. Jeg kan lage liste etter liste med dårlige erfaringer med helsevesenet, og folk som behandler deg som luft. Men det er englene som fortjener oppmerksomhet. Det er de som bryr seg selv om de ikke må, de som tar seg tid til å høre, selv om det ikke er jobben deres.

 

Vaskedamen stoppet opp for å snakke med meg. Istede for å haste videre til neste rom tok hun seg tid til å prate med meg. Oppriktig og engasjert spurde hun hvordan det gikk, og både alvor og strikkeprat kom frem. Noen dager senere kom hun med garn til meg, rosa og lilla fordi hun hadde tenkt på meg da hun så de. Noen hadde tenkt PÅ MEG! Jeg ble så rørt at jeg holdt på å gråte, for det var virkelig ikke noe hun hadde trengt å gjøre, men hun gjorde det likevel.

 

Sykepleieren min ga meg en bok, fordi den var fin og fordi hun tror jeg vil like måten han skriver og filosoferer på. Hun har i tillegg tatt seg tid på en måte ingen andre har gjort til meg før. Hun har hørt på meg og virkelig brydd seg om hva jeg tenker å sier.Jeg vet jeg kan ringe henne om det er noe, og hun har gitt så mye av seg selv, til meg.

(og dette er bare to eksempler av mange fantastiske personer her)

 

Jeg blir så rørt av å være her, av alle de som jobber her og som BRYR seg. Det blir rart å reise hjem på søndag, det er rart å starte å si hade. Jeg skal tilbake, men jeg kommer til å savne alle englene når jeg er hjemme. 

 

 

 

2 kommentarer om “Engler

  1. De personene er gull verdt, virkelig. Det er så mange folk som ikke passer til å jobbe i helsevesenet, men som du sier er det viktigere å sette pris på disse englene som har havnet på rett plass. Jeg heier på deg, Maria. Jeg beundrer deg og ditt talent innenfor skriving, og jeg gleder meg til den dagen du får det fint(ja, jeg vet at den dagen kommer). Gode klemmer ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..