Kjenner stormen

 

Holder så hardt at det gjør vondt, klemmer, klemmer hardere. Armene rundt kroppen, i fosterstilling med tårer rennende nedover mot nesetippen. Kalde mot varme kinn. Inni meg skriker alt og jeg vil skrike med, rope ut hvor vanskelig alt er. Jeg raser sammen, faller bort fra den jeg later som jeg er. Kjenner hvor sliten jeg faktisk er, hvor mye jeg fortrenger, hvor sterkt alt det psykiske herjer.

 

Kan jeg bare få blåse bort?

2 kommentarer om “Kjenner stormen

  1. Skrik, sloss, knus noe. Du får lov å ta ut følelsene, ikke lås de inne. Finn en trygg person og del dem, gjør de mindre altoppslukende ved å få bærehjelp. Uendelig glad i deg beste lille ♡♡♡♡♡♡♡♡

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..